dissabte, 7 de maig del 2011

El procés de l'obra: El viatge màgic d'en Dastan.

Aquí està la carta de presentació de la nostra obra: El viatge màgic d'en Dastan. Si voleu saber més sobre ella, només heu de punyir a l’enllaç anterior.

Dita obra ha estat creada, en la seva totalitat, per la companyia de teatre l’Ànima de color, la qual està composada per: na Noelia, en Sergio, na Rosa, na Sílvia i na Cira.
A més a més, vos anticip que en aquest pòster podreu trobar fragments del vídeo de l’obra, un recull d’imatges que explica tot el procés i una justificació del nostre projecte.
Potser, vosaltres, des de fora, no experimentareu com nosaltres totes aquestes sensacions que ens han permès entendre que la creació d’una obra és tot un procés, el qual té molt més pes que no el resultat. Doncs, amb la seva elaboració ens hem adonat que per crear una peça com aquesta necessitem de la col·laboració de tot un equip, el qual deu estar unit com una pinya, d’altra banda tots hem d’estar disposats a donar el màxim de les nostres capacitats sense esperar res a canvia i pressuposat sentir-nos bé amb el que facem, sigui quin sigui el resultat.
Aquesta última frase, per a mi, és la que millor explica el que jo vaig sentir quan vàrem acabar de representar el nostre musical, doncs encara sent conscients que férem alguns errors, ens equivocàrem en algunes frases, tinguérem problemes amb el vestuari, ... Encara així, jo em vaig sentir orgullosa del meu grup de companys i de mi mateixa, ja que havíem portat a la pràctica una tasca inimaginable. Havíem creat una obra, des del seu argument fins al decorat, en menys d’un mes i a més ho vàrem saber fer sent fidels a la nostra manera de realitzar les coses, a la nostra personalitat de grup. Potser, vàrem haver de cedir en alguns aspectes, però això ens va fer encara més forts.
En altres paraules, va estar una experiència nova i divertida que probablement quedarà a les nostres memòries durant dies. És per això que aquí vos deixem una mostra, per a que pugueu entendre, almenys, la nostra alegria i satisfacció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada