dissabte, 7 de maig del 2011

Reflexió 6.

En tornar de Pasqua ja hem començat amb la nova activitat, que ens ocuparà fins acabar el curs. Aquesta nova tasca consisteix en crear una dansa, la qual deu tenir música de fons i tractar d’algun tema en particular.

Nosaltres teníem moltes temàtiques pensades per expressar-les mitjançant els moviments, però per alguna raó ningun tema acaba de quadrar. En un primer moment vàrem triar fer una dansa que tractes els diferents esports, però ahir, en la classe de plàstica, ens adonarem de que aquest tema no ens acabava de fer. Així que decidirem canviar els esports pels sentiments.

Enseguida de triar aquest tema se’ns varen ocórrer moltíssimes coses per fer: representar els sentiments (estima, por, ràbia, alegria i tristor) amb diversos colors. A més, cada color portaria associada una música, doncs durant la dansa no podem parlar i mitjançant els moviments nosaltres hem d’expressar el que ens transmet cada sentiment.

Realment, durant aquestes dues hores de plàstica vàrem arribar a moltes conclusions que ens han ajudat a encaminar el nostre projecte, el qual havia quedat molt estereotipat o modelat per altres. Però, finalment l’adaptarem a les nostres necessitats, una cosa indispensable per a que un es senti satisfet amb la seva tasca, no penseu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada