diumenge, 27 de març del 2011

Reflexió 4.

Durant aquesta darrera classe vàrem seguir experimentant amb diferents materials per fer el nostre vestuari. Seguirem utilitzant paper de diari, que et deixava les mans negres de tant de manipular-lo, i molta cinta adhesiva. Dic “molta cinta adhesiva” perquè va haver una vegada que encintarem tot el cos de na Rosa amb cinta, per a que el paper de diari li quedés ven ajustat i semblés un vestit cenyit. Va ser molt divertit!

Però el que no vàrem preveure va ser que, en estrènyer tant el vestit, després per posar-se’l li anava petit, perquè no li tancava ja que l’havíem fet apetitar.

Posteriorment, volíem que els vestits tinguessin una mica de vida, ja que tots de color gris i negre era una mica trist. I pensarem en pintar-los, però com que els havíem posat molta cinta adhesiva la pintura no quedava adherida. Així que ens vàrem haver de posar a pensar una altra manera de posar color als vestits: pensarem en aferrar paper i pintar-ho per sobre, però així fèiem servir massa paper; després pensarem en folrar els vestits amb paper continu, però el vestit quedava molt rígid,... i va arribar l’hora d’anar-nos i encara no sabíem com donar color al nostre vestuari...



Realment anem, una mica NO, bastant, justos de temps i no passem gust fent el que fem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada